Access and Discuss Multiple choice questions for various competitive Exams and Interviews.

1. Former Australian captain Mark Taylor has had several nicknames over his playing career. Which of the following was NOT one of them?
a. Tubby
b. Stodge
c. Helium Bat
d. Stumpy
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).Stumpy

2. Which was the 1st non Test playing country to beat India in an international match?
a. Canada
b. Sri Lanka
c. Zimbabwe
d. East Africa
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Sri Lanka

3. Track and field star Carl Lewis won how many gold medals at the 1984 Olympic games?
a. Two
b. Three
c. Four
d. Eight
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Four

4. Which county did Ravi Shastri play for?
a. Glamorgan
b. Leicestershire
c. Gloucestershire
d. Lancashire
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Glamorgan

5. Who was the first Indian to win the World Amateur Billiards title?
a. Geet Sethi
b. Wilson Jones
c. Michael Ferreira
d. Manoj Kothari
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Wilson Jones

6. Who is the first Indian woman to win an Asian Games gold in 400m run?
a. M.L.Valsamma
b. P.T.Usha
c. Kamaljit Sandhu
d. K.Malleshwari
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Kamaljit Sandhu

7. Which two counties did Kapil Dev play?
a. Northamptonshire & Worcestershire
b. Northamptonshire & Warwickshire
c. Nottinghamshire & Worcestershire
d. Nottinghamshire & Warwickshire
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Northamptonshire & Worcestershire

8. When was Amateur Athletics Federation of India established?
a. 1936
b. 1946
c. 1956
d. 1966
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).1946

9. Who did Stone Cold Steve Austin wrestle at the 1998 edition of "Over the Edge"?
a. Cactus Jack
b. Mankind
c. Dude Love
d. Mick Foley
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Dude Love

10. Ricky Ponting is also known as what?
a. The Rickster
b. Ponts
c. Ponter
d. Punter
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).Punter

Page 1 of 21