Access and Discuss Multiple choice questions for various competitive Exams and Interviews.

1. Look at this series: 21, 9, 21, 11, 21, 13, 21, ... What number should come next?Look at this series: 58, 52, 46, 40, 34, ... What number should come next?Look at this series: 3, 4, 7, 8, 11, 12, ... What number should come next?
a. 14267
b. 152810
c. 213014
d. 233215
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: 152815

2. Look at this series: 21, 9, 21, 11, 21, 13, 21, ... What number should come next?
a. 14
b. 15
c. 21
d. 23
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).15

3. Look at this series: 21, 9, 21, 11, 21, 13, 21, ... What number should come next?Look at this series: 58, 52, 46, 40, 34, ... What number should come next?
a. 1426
b. 1528
c. 2130
d. 2332
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).1528

4. Look at this series: 8, 22, 8, 28, 8, ... What number should come next?
a. 9
b. 29
c. 32
d. 34
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).34

5. Look at this series: 31, 29, 24, 22, 17, ... What number should come next?
a. 15
b. 14
c. 13
d. 12
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).15

6. Look at this series: 80, 10, 70, 15, 60, ... What number should come next?
a. 20
b. 25
c. 30
d. 50
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).20

7. Look at this series: 2, 6, 18, 54, ... What number should come next?
a. 108
b. 148
c. 162
d. 216
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).162

8. Look at this series: 5.2, 4.8, 4.4, 4, ... What number should come next?
a. 3
b. 3.3
c. 3.5
d. 3.6
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).3.6

9. Look at this series: 8, 6, 9, 23, 87 , ... What number should come next?
a. 128
b. 226
c. 324
d. 429
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).429

10. Look at this series: 1.5, 2.3, 3.1, 3.9, ... What number should come next?
a. 4.2
b. 4.4
c. 4.7
d. 5.1
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).4.7

Page 1 of 8