Access and Discuss Multiple choice questions for various competitive Exams and Interviews.

1. Which word does NOT belong with the others?
a. book
b. index
c. glossary
d. chapter
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).book

2. Which word does NOT belong with the others?
a. unimportant
b. trivial
c. insignificant
d. familiar
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).familiar

3. Which word does NOT belong with the others?
a. tape
b. twine
c. cord
d. yarn
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).tape

4. Which word does NOT belong with the others?
a. leopard
b. cougar
c. elephant
d. lion
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).elephant

5. Which word does NOT belong with the others?
a. couch
b. rug
c. table
d. chair
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).rug

6. Which word does NOT belong with the others?
a. cornea
b. retina
c. pupil
d. vision
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).vision

7. Which word does NOT belong with the others?
a. noun
b. preposition
c. punctuation
d. adverb
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).punctuation

8. Which word does NOT belong with the others?
a. guitar
b. flute
c. violin
d. cello
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).flute

9. Which word does NOT belong with the others?
a. dodge
b. flee
c. duck
d. avoid
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).flee

10. Which word does NOT belong with the others?
a. branch
b. dirt
c. leaf
d. root
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).dirt

Page 1 of 4